Hermès Leather

bougainvillea negonda calfskin
Hermès International S.A., ili jednostavno Hermès je francuska modna kuća koja je osnovana 1837. godine, danas specijalizovana za izradu predmeta od kože, luksuzne robe i parfema. Filozofija upravljanja sažeta je na ”Hermès kože (leather), sport i tradicija prefinnjene elegancije”. Osnivač -Thierry Hermès. Koža je imperativ za Hermès još od osnivanja.
 
Aniseed green togo calfskin
Tradicionalna ručna izrada ručnog prtljaga i torbica poznata je za Hermès. Za izradu ”Kelly” torbe potrebno je od 18 do 24 časa da bi se proizvela. Hermès koža dolazi iz svih krajeva sveta. Dok ”Birkin” kao simbol luksuza čija cena počinje od oko $ 7500, ne uključujući porez na promet. Hermes ne prodaje svoje tašne online. Cena tašni zavisi od vrste kože i boje. Smatra se da bela, lipa zelena, ciklama su izuzetno retke, pa je i njihova cena izuzetno visoka. ‚~Kelly tašne  dolaze u veličinama 28cm, 32 cm, 35 cm, dok Birkin 25cm, 30cm i 32cm.

Agate ostrich
Ručnu izradu u Francuskoj karakteriše tradiconalni zanatski princip izrade koji je razvijen u 1800. Ručno šivenje, poliranje, bojenje čini proces dugotrajnim. Prosečne izrade do 48 sati, zbog  čega kompanija opravdava visoke troškove u odnosu na druge proizvođače.

 

Bougainvillea negonda calfskin

Hermes tašne primećene su kao redak brend. Distribuirani širom sveta namerno po nepredvidivim rasporedima i čak manje pouzdanih količina stvarajući osećaj ekskluzivnosti i oskudice proizvoda. Spoljašnost tašni može biti izađena od različitih vrsta kože i boja. Navođenje čekanja čak od po dve godine kompanija je demantovala.

Veronese green fjord cowhide

Može se zapaziti da je Hermès u vreme snažnog uticaja globalizacije zadržao svoj zanatski ručni princip kao i visok standard kvaliteta čime je ova modna kuća osvojila luksuzno tržište.

Coq de roche mangalore coatskin

Matt dark brown lizard skin

Yellow mysore goatskin

Ultra-supple bougainvillea alligator

Smooth royal blue alligator

Pink epsom calfskin

Sky swift calfskin







1 comment:

  1. Mmm Hermès!^^ I love the pink pattern! Too lovely! Bacio bella!:*

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...