Yiqing Yin - Swarowski elements into Haute Couture


Yiqing Yin za Haute Couture kolekciju koristi Swarovski elemente koji su prikazani globalnoj reklamnoj kamanji. Yiging Yin rođena je u Beijing (Peking), preselila se najpre u Sydney (Sidnej) i zatim u Paris. Njeno ime znači ”posle oluje dolazi sunce”. Mesta gde živi opisuje kao ”raskršće svih tradicionalnih aspekata mode”. Stvarajući posebnim darom i izuzetnom senzualnošću njeni projekti pronalaze duhovni dom u haljinama koje Yin kreira.




Neverovatna, 26-godišnja francusko-australijsko-kineska modna kreatorka diplomirala je the Ecole nationale supérieur des Arts Décoratifs godine 2009. Sledeće godine dobila je  the City of Paris Grand Prix de la Création i njena karijera krenula je uzlaznom putanjom u 2011. godini. Njena kolekcija ”The Dreamer” izložena je bila u prestižnoj Joyce Gallery u Parizu. U martu, bila je jedan od osam novih pariskih dizajnera koja je izlagala na Le Petit Salon des Jeunes Créateurs, čiji domaćin je bio Francuski Vogue tokom nedelje mode u Parizu. Brojne nagrade i izložbe koje su usledile bez presedana istakle su veštine i umetničku obradu mlade kreatorke Yin.


Romantični stil ručne tradicionalne izrade, umetnosti kao i rada za Haute couture predstavljen izrazitim dizajnom skulpturskog kvaliteta. Yin proizvodi proizvode izuzetnog kvaliteta i luksuza. Kreiranje počinje ”sa osećajem” tkanine. Yin kaže:” Komad tkanine daje mi toliku slobodu kreiranja 3D dizajna”. Tokom karijere dobila je podršku Swarowski elements. Afirmisano partnerstvo uticalo je na neverovatnu krativnu upotrebu kristala, koja je prikazana u reklamnoj kampanji Swarovski elements 2012. Yiqing Yin kreirala je modnu jaknu koja je bila deo pariske Couture kolekcije 25.januara 2012. Kristal, kaže Yin, doneo je još jednu dimenziju stvaralaštva: ” Swarovski elementi su fascinantni proizvodi za rad”. Pozvana je da kao gost od  the Chambre Syndicale de la Couture predstavi ekskluzivnu prolećno/letnju 2012 haute couture u Parizu. Izuzetan uspeh Yin prihvata sa skromnošću. Izuzetnim okom za linije, oblik i forme, Yin ima najviše talastastih efekata na periskoj modnoj sceni.





3 comments:

  1. You are the sweet!:P Btw, wow I have been hypnotized by the video! So beautiful and rich of grace! Kisses bella and hope u will have a great w/e!!:***

    ReplyDelete
  2. this post is amazing, brighness, elegance, fashion! what else?
    and i love your blog too:)
    i follow you now:))
    see you soon;)
    amy

    http://thefashionamy.blogspot.it/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...