Khoon Hooi


Lee Khoon Hooi je dizajner koji je diplomirao na Malezijskom institutu umetnosti 1993. godine. Na početku svoje karijere radio je kao asistent modnog dizajnera za Voir, Playboy i Isetan. Njegov dizajn se ističe romantično avangardim pristupom. Njegove kolekcije krase nestrukirane ivice, kao i pristup koji ženama daje priliku da i dalje imaju modernu siluetu. Prikazujemo njegov predlog accessory-ogrlicu, pojas i  narukvice.Khoon Hooi ogrlica. Sašivena je od svile, rayon (veštačke svile) i mesinganih detalja. Komplikovana mašinska obrada daje specijalan luksuzan izgled.


Khoon Hooi narukvica. Sa krznenim i metalnim detaljima, narukvica daje potpuno luksuzan  izled.


Ukoliko se odlučite za samostalnu izradu potrebna je svila, rayon kao i mesingeni detalji. Dugme za zatvaranje. Dužina narukvice je 20.5cm / 8”. Ili možete da je uredite po meri.Khoon Hooi pojas. Pojas je izrađen dužine 136cm/53”.


Pojas može da se nosi kao osvežavajući deo na haljinama, kao i uz tunike.Khoon Hooi narukvica. Sa isprepletanim užadima ova narukvica odiše luksuzom. Izrađena je od pamuka i mesinga. Za zatvaranje je potrebna magnetna kopča. 


Dužina narukvice je 24cm/ 9.5” a širina 4.5cm/1.8”.1 comment:

  1. So interesting draga! I like the first fur bracelet!^^ Big hugssss:***

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...