Mauser Spezial-Princess style

Mauser Spezial je vodeća kompanija u proizvodnji industrijskih mašina za šivenje. Misija kompanije je izrada visokog kvaliteta i standarda za mašine za šivenje, kao i dugotrajni poslovni poslovni odnosi sa klijentima i novim odeljenjem u Nemačkoj. Kompanija je ranije bila u sastavu Pfaff Industrial Machinery ali od 1.avgusta 2010. posluje nezavisno   pod imenom Mauser Spezial. Više o kompaniji možete pogledati na Mauser spezial.



Ukoliko želite da šijete specijalno gramuroznu odeću, kombinujete glamur i senzualnost poput svile i satena Mauser Spezial spremio je za vas odlične mašine. Predstavljamo danas Overlock Mauser Spezial mašinu. Overlock mašina naziva se još i endlarica, njena osnovna funkcija je obrada ivica tj. šavova i odsecanje viška materijala ali koristi se i za spajanje iskrojenih delova kao i za ukrašavanje poruba. Izrada nežnih, sitnih i divnih poruba na svili, satenu, muslinu, šifonu i svim tankim, klizećim materijalima postala je nezamisliva bez overlock mašine.
Mauser Spezial MSD 9000 ističe izuzetno visoka brzina izrade 8000 uboda u minuti, mašina je opremnjena različitim zahtevima šivenja, koji ne samo da u velikoj meri smanjuju troškove proizvodnje već i štede vreme i rad.

Pripremili smo ekskluzivne fotografije rada na mašini i primer specijane izrade Baby lock boda. Princes stil ili kako se kod nas još zove baby lock karakteriše fina izrada na nežnim materijalima. 
Za izradu ove haljine koristi se plastični najlon debljine 0,3 do 0,7mm mada možete ga pronaći i u radnjama za pecanje. Najlon pri zatezanju dobija ovaj valovit oblik, dok haljina lepšav izgled.


Ukoliko ne posedujete overlock mašinu, a voleli biste da napravite ovaj valovit porub, potrebno je da najlon postavite na materijal, pri šivenju rastežite materijal dok šijete cik-cak bodom.
Prikaz Baby lock poruba na MSD 9000.

Mašina MSD 9000 ima specijalan deo za postavljanje ovog najlona, koji omogućava lako i jednostavno šivenje, zbog čega je i ova mašina lider među overlock mašinama. 
Ukoliko se razmišlajte da kupite overlock mašinu Mauser Spezial je pravi izbor!

Više o samoj mašini možete pogledati u pdf formatu.
Prikazaćemo vam i pink haljinu urađenu na ovoj mašini.

Uživajte u endlanju! Za vaš osmeh i princess stil pobrinuo se Mauser Spezial!

1 comment:

  1. Da li je poznato koja je cena nove i polovne masine?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...